73295 przepisów
na stronie

Kategorie przepisów

Przepis na Agrest marynowany

Opis

Idealny jako dodatek do mięs pieczonych, pasztetu i wędlin.

Składniki

Agrest marynowany - jak zrobić

Dojrzały agrest oczyść ze szypułek, opłukaj na sicie, osącz i wsyp do słojów. Pozostałe składniki wymieszaj z 2 szklankami wody, zagotuj, ostudź, przecedź i wlej zalewę do agrestu. Szczelnie zakręć, pasteryzuj 25 min, przechowuj w zimnym miejscu.
Ocena przepisu: 4 (3 gł.)
Wyświetlenia: 2451
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Sałatka z dyni

Sałatka z dyni

zuczek21

Dodane przez:

zuczek21

2009-10-05
Smażone jabłka do naleśników
Pikle z ogórków łagodne

Pikle z ogórków łagodne

anullka7

Dodane przez:

anullka7

2009-10-08
pikle z ogórków

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Agrest marynowany

2010-02-03 14:35:15

Muszę go koniecznie wypróbować w tym roku

2010-01-20 20:39:17

ciekawy pomysł

2010-01-12 17:32:01

Nie próbowałam,ale na pewno bardzo dobry.

2010-01-06 14:31:13

nie jadłam jeszcze czegoś takiego, ale zapowiada się ciekawie

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017