Kategorie przepisów

Ananasek

Składniki

biszkopt

masa

piana

Sposób przyrządzenia

Biszkopt - połączyć wszystkie składniki, wylać na blaszkę i piec.

Masa - budyń ugotować na soku z puszki ananasów, a owoce pokroić w kostkę i połączyć z budyniem. Przestudzić.

Białka ubić z cukrem, dodać kokos i lekko wymieszać.

Przekładać: biszkopt - masa budyniowa - piana - Zapiec w piekarniku na złoty kolor!
Ocena przepisu: 4 (2 gł.)
Wyświetlenia: 6114
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 15min.
Czas przygotowania: 75 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 5 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Migotka

Migotka

aseret#

Dodane przez:

aseret

2008-12-01
Ciasto z makiem

Ciasto z makiem

mrozluk#

Dodane przez:

mrozluk

2010-01-09
Ciasto z makiem
Małe bułeczki

Małe bułeczki

mrozluk#

Dodane przez:

mrozluk

2009-12-16
Babka piaskowa

Babka piaskowa

aseret#

Dodane przez:

aseret

2008-12-06

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Ananasek

2011-05-14 20:36:50

Ja też przekładam bez zapiekania.

2010-01-20 23:23:32

Ciekawy przepis;)

2009-01-05 21:51:13

Robię podobne ciasto, tylko przekładam bez zapiekania z kremem: biszkopt-krem-beza kokosowa-krem- polewa czekoladowa esy floresy ;-)

2008-10-29 11:57:46

Jest to ciasto według przepisu siostry Anastazji -
jest to bardzo dobre lekkie i polecam - biszkopt jako baza pod różne ciasta rewelacyjny, zawsze się udaje.
Polecam.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014