Kategorie przepisów

ANDRUT

Opis

Przepisu nauczyłem się gdy miałem 3,5 roku gdy mama robiła go na swoje urodziny,kiedyś w wieku 10 lat gdy mama wyszła z domu spróbowałem go zrobić i tak mi posmakował.

Składniki

1

Sposób przyrządzenia

Mleko gotujemy przez 3 godziny.
Następnie sparujemy karmelem warstwa po warstwie.

Życzę smacznego@@@
Ocena przepisu: 3 (12 gł.)
Wyświetlenia: 7388
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 5min.
Czas przygotowania: 5 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Babka budyniowa

Babka budyniowa

marchewka#

Dodane przez:

marchewka

2009-10-31
Piszinger

Piszinger

koliber#

Dodane przez:

koliber

2009-12-13
Andrut z masą kokosową

Andrut z masą kokosową

DOROTA-HA#

Dodane przez:

DOROTA-HA

2010-01-20
Tort  andrutowy

Tort andrutowy

aseret#

Dodane przez:

aseret

2010-01-22
Tort waflowy posypany czekoladą w proszku i ozdobiony kształtami sporządzonymi z marcepana

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: ANDRUT

2010-01-26 12:28:50

Szymku dobry przepis.Bardzo dobrze,że zaczynasz od prostych przepisów,niekiedy takie są najlepsze nie od razu Kraków wybudowano.Życzę sukcesów kulinarnych:)

2010-01-19 23:11:36

Faktycznie dla dziecka ten przepis
!akuku#

!akuku

2009-08-15 20:46:31

Takie przepisy to sobie wsadż ...

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014