73295 przepisów
na stronie

Kategorie przepisów

Przepis na Aronia do mięsa

Składniki

Aronia do mięsa - jak zrobić

Owoce aronii zalać wrzącą wodą i gotować przez 15 min. Obrane i rozdrobnione jabłka dodać do aronii i razem gotować przez 30 min. Do gotującej się masy dodać cukier i gruszki. Zagotować i odstawić do następnego dnia. Po czym trzymać na małym ogniu, aż całość zgęstnieje, a gruszki będą miękkie. Gorącą masę przekładać do słoików i od razu pasteryzować przez 15 min.
Ocena przepisu: 2 (5 gł.)
Wyświetlenia: 8950
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Śliwki marynowane

Śliwki marynowane

mala

Dodane przez:

mala

2009-12-07
Dynia marynowana

Dynia marynowana

mala

Dodane przez:

mala

2010-03-08
Grzyby marynowane

Grzyby marynowane

mala

Dodane przez:

mala

2009-03-17
Domowy przecier pomidorowy

Domowy przecier pomidorowy

mrozluk

Dodane przez:

mrozluk

2008-12-30

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Aronia do mięsa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017