Kategorie przepisów

Barszcz z dudek wieprzowych

Składniki

Sposób przyrządzenia

Podroby dokładnie umyć i osolone gotować do miękkości.
W trakcie gotowania dodać listek laurowy i dobrze posiekaną cebulę.
Miękkie podroby wyjąć, pokroić w drobną kostkę i ponownie wrzucić do garnka.
Podprawić śmietaną i dodać pieprz do smaku.
Podawać gorący do ugotowanych na sypko i okraszonych słoniną i ziemniaków.
Ocena przepisu: 4 (4 gł.)
Wyświetlenia: 7378
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Barszcz zabielany

Barszcz zabielany

#

Dodane przez:

2010-07-13
Barszcz wiejski

Barszcz wiejski

kotyl#

Dodane przez:

kotyl

2008-12-02
barszcz wiejski
Zalewajka

Zalewajka

czara#

Dodane przez:

czara

2009-01-07
Barszcz z fasolą

Barszcz z fasolą

#

Dodane przez:

2010-01-13

Komentarze

Do przepisu na: Barszcz z dudek wieprzowych

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014