Kategorie przepisów

Bigos kapitański

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kiełbasę kroimy w grubą kostkę, smażymy i wkładamy do garnka. Pieczarki kroimy, przesmażamy, dodajemy do kiełbasy. Cebulę kroimy w talarki, smażymy przekładamy do garnka. Dodajemy groszek wraz z zalewą, koncentrat, keczup, sól i pieprz do smaku. Dusimy 15-20 minut na wolnym ogniu, podlewając wodą i często mieszając. Bigos można podawać z chlebem lub ziemniakami.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 911
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Bigos z pieczarkami

Bigos z pieczarkami

beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-09-28
Bigosik z młodej kapustki z pieczarkami
Bigos z kiełbasą

Bigos z kiełbasą

anulkadh#

Dodane przez:

anulkadh

2010-09-28
Pulpeciki w sosie pomidorowym

Pulpeciki w sosie pomidorowym

beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-09-29
Smacznie....
Serdelki z warzywami

Serdelki z warzywami

beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-09-29
Kolorowe i smaczne serdelki

Komentarze

Do przepisu na: Bigos kapitański

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014