Kategorie przepisów

Bigos z kapusty pekińskiej

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę poszatkować, wrzucić do garnka, dodać pół szklanki wrzątku, przykryć i gotować. Marchew zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Pokrojoną cebulę, czosnek, marchew zeszklić na patelni, dodać do kapusty. Dodać pokrojoną kiełbasę i parówki, następnie pomidory. Dusić 5 minut.
Ocena przepisu: 1 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1542
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Gulasz z piwem

Gulasz z piwem

anullka7#

Dodane przez:

anullka7

2010-04-09
Golonka z warzywami

Golonka z warzywami

zewa#

Dodane przez:

zewa

2010-04-09
Mielone odmienione

Mielone odmienione

zewa#

Dodane przez:

zewa

2010-04-10

Komentarze

Do przepisu na: Bigos z kapusty pekińskiej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014