Kategorie przepisów

Bigos z mieszanej kapusty

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę kwaszoną gotujemy w osobnym garnku. Kapustę białą szatkujemy i gotujemy w wodzie z solą, zielem i liściem. Dodajemy podsmażoną cebulę w kostkę i kiełbasę również pokrojoną w kostkę. Dodajemy koncentrat pomidorowy i ugotowaną kapustę kwaszoną. Robimy zasmażkę z margaryny roztopionej na patelni i mąki. Dodajemy do kapusty. Doprawiamy do smaku.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 3883
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 30min.
Czas przygotowania: 90 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Bigos z mieszanej kapusty
slonko321#

Dodane przez:

slonko321

2009-11-11
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 3 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Saltimbocca alla romana

Saltimbocca alla romana

aga77#

Dodane przez:

aga77

2009-11-11
Saltimbocca alla romana
Saltimbocca  alla sorentina

Saltimbocca alla sorentina

aga77#

Dodane przez:

aga77

2009-11-11
Saltimbocca alla sorentina
Schabowe z pieczarkami

Schabowe z pieczarkami

agabi#

Dodane przez:

agabi

2009-11-12

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Bigos z mieszanej kapusty

2010-03-03 11:40:03

to nie jest przepis na bigos, tylko na kapustę z kiełbasą

2009-12-08 12:53:23

Słoik litrowy kapusty kiszonej, będzie ostrzejszy i moim zdaniem lepszy:)

2009-12-04 07:04:26

jaki ten słoik kapusty kiszonej??? pół litrowy, litrowy może mniejszy albo wiekszy???

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014