Kategorie przepisów

Przepis na Biszkopt z makiem

Opis

Biszkopt z makiem

Składniki

Biszkopt z makiem - jak zrobić

Z jajek, mąki, cukru i proszku do pieczenia upiec biszkopt. Wystudzić. Galaretki rozpuścić w trzech szklankach gorącej wody. Mak wyłożyć do miski. Dodać sparzone rodzynki i orzechy. Dodać miód i wymieszać. Masę makową wyłożyć na biszkopt i zalać tężejącymi galaretkami.
Ocena przepisu: 1 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1766
Ile porcji: 15
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 20min.
Czas przygotowania: 40 min.
Czas pieczenia: 40 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Biszkopt z makiem
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-12-09
Biszkopt z makiem
>
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Biszkopt z owocami

Biszkopt z owocami

marlena1#

Dodane przez:

marlena1

2010-12-13
Placek cappucino

Placek cappucino

marlena1#

Dodane przez:

marlena1

2010-12-14
Ptasia pianka

Ptasia pianka

marlena1#

Dodane przez:

marlena1

2010-12-15
Biszkopt z masą waniliową

Biszkopt z masą waniliową

beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-12-15
Biszkopt z masą waniliową

Komentarze

Do przepisu na: Biszkopt z makiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2015