Kategorie przepisów

Biszkopt miodowy

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wszystkie składniki wymieszać i wyrobić ciasto jak na kluski, następnie rozwałkować w kształcie foremki (ja mam prostokątną więc wałkuję na prostokąt). Potem kładziemy do wysmarowanej tłuszczem formy i wbijamy wszędzie widelcem tak aby powietrze dostawało się pod spodem biszkoptu. Dzielimy na 3 lub 4 części i każdą osobno pieczemy. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku w temp. 200 stopni c przez 10-15 minut.
Ocena przepisu: 3 (2 gł.)
Wyświetlenia: 2455
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 5min.
Czas przygotowania: 5 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Biszkopt miodowy
GierczakI#

Dodane przez:

GierczakI

2009-12-06
biszkopt
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Idealny biszkopt

Idealny biszkopt

gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2009-12-18
Biszkopt ciemny

Biszkopt ciemny

slonko321#

Dodane przez:

slonko321

2010-05-09
Biszkopt

Biszkopt

alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2009-12-24
Biszkopt kakaowy

Biszkopt kakaowy

alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2012-02-20
Podstawa wielu ciast

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Biszkopt miodowy

2013-02-28 08:23:55

Dziwny ten biszkopt.

2013-02-25 08:58:00

Dziewczyno, przecież to nie jest biszkopt w żadnym wypadku. To jest przepis na kruche ciast z miodem, ale i tak nie jestem do końca pewna czy takie kruche.
!anty_głupek#

!anty_głupek

2012-03-15 17:54:04

To nie jest żaden biszkopt !!!
Może zaczniesz od nauki aby bzdur nie pisać w internecie!

2009-12-08 17:28:38

Biszkopcik. uwielbiam pod każdą postacią.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014