Kategorie przepisów

Biszkopt z białek

Składniki

do formy

Sposób przyrządzenia

Wysmarować podłużną blaszkę masłem, wysypać tartą bułką.
Ubić białka na sztywną pianę, dodając pod koniec ubijania połowę cukru.

Resztę cukru i mąkę przesiewać przez sitko sypiąc na biszkopt, jednocześnie mieszać.

Ciasto wyłożyć do przygotowanej blaszki, piec w niezbyt mocno nagrzanym piekarniku.
Ocena przepisu: 2 (1 gł.)
Wyświetlenia: 3064
Ile porcji: 10
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Biszkopt z białek
GierczakI#

Dodane przez:

GierczakI

2010-03-12
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Wafle przekładane

Wafle przekładane

teressa444#

Dodane przez:

teressa444

2009-05-09
Ambasador

Ambasador

edytkaa84#

Dodane przez:

edytkaa84

2009-05-11
Super pączki

Super pączki

teressa444#

Dodane przez:

teressa444

2009-05-10
Biszkoptowy przekładaniec

Biszkoptowy przekładaniec

madi356#

Dodane przez:

madi356

2010-03-05
Biszkoptowy przekładaniec.

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Biszkopt z białek

!bea#

!bea

2010-01-08 19:56:08

upiekłam i faktycznie ten biszkop jest pyszny. Moim zdaniem dobrze mu zrobi dodanie kilku kropi olejku waniliowego.

2009-05-10 15:52:44

Super przepis,,,,

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014