Kategorie przepisów

Boczniaki panierowane

Opis

Pyszne boczniaki najlepsze są takie malutkie takie młode.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapelusze solimy i pieprzymy, moczymy w jajku a później w bułce. Smażymy na małym ogniu na dobrze rozgrzanej oliwie na złoty kolor.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 4896
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 10min.
Czas przygotowania: 10 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Boczniaki panierowane
ewelosa#

Dodane przez:

ewelosa

2008-11-29
Pyszniutkie

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kotlety  mięsno-grzybowe w sosie
Pyszne paszteciki z grzybami

Pyszne paszteciki z grzybami

aseret#

Dodane przez:

aseret

2010-05-31
Risotto z grzybami

Risotto z grzybami

aseret#

Dodane przez:

aseret

2009-06-09
Z borowikami...

Zobacz wszystkie (6)

Komentarze

Do przepisu na: Boczniaki panierowane

2010-03-21 19:18:27

Ja na to mówię oszukane schabowe.Ale flaczki z boczniaka też są super. Kiedyś miałam uprawę boczniaków.

2010-02-26 16:54:58

Uwielbiam takie!

2010-01-20 21:57:53

Pysznie i tak smakuje, polecam.:))

2010-01-20 13:40:00

Wegetariańskie schabowe- super!

2008-12-02 16:57:16

I u mnie nie zawsze są - czasami mi sie uda kupić nie wiem dlaczego ale jakoś nie chetnie ludzie je kupują i dlatego sprzedawcy ich nie zamawiają - tak mi pani odpowiedziała a szkoda

2008-12-02 09:23:22

Kanie, boczniaki ... teraz grzyby panierujemy, super pomysł, u mnie niestety nie mogę dostać boczniaków :( są tylko poszatkowane na tacce :(

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014