Kategorie przepisów

Brokuły w panierce

Składniki

Sposób przyrządzenia

Brokuły ugotować - ale nie za długo, tak aby nie były zbyt miękkie. Jajko roztrzepać - można osolić. Kawałki brokuła maczać w jajku i obtoczyć w bułce tartej. Obsmażyć na głębokim rozgrzanym tłuszczu do zarumienienia.
Ocena przepisu: 4 (4 gł.)
Wyświetlenia: 7656
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Brokuły w panierce
marchewka#

Dodane przez:

marchewka

2009-03-04

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Fasola z wody z masłem

Fasola z wody z masłem

oliwka#

Dodane przez:

oliwka

2010-03-12
Surówka z porem

Surówka z porem

lena#

Dodane przez:

lena

2009-03-09
Surówka z kapusty kwaszonej

Surówka z kapusty kwaszonej

lena#

Dodane przez:

lena

2009-03-11
Ziemniaki na parze

Ziemniaki na parze

kasandra6#

Dodane przez:

kasandra6

2009-03-10

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Brokuły w panierce

!ankA#

!ankA

2011-07-27 11:59:32

tak samo z kalafiorkiem mozna zrobic, pycha. zwlaszcza z sosem czosnkowym z dodatkiem oregano i koperku

2010-02-03 07:33:28

Na cos takiego nigdy nie wpadlam,super.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014