Kategorie przepisów

Brokuły w panierce

Składniki

Sposób przyrządzenia

Brokuł podzielić na różyczki, blanszować w osolonej wodzie. Ostudzić. Różyczki oprószone mąką moczymy w rozmąconym jajku, panierujemy w bułce tartej. Smażymy w głębokim tłuszczu na złoty kolor.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 2226
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 40min.
Czas przygotowania: 40 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Brokuły w panierce
paulina2157#

Dodane przez:

paulina2157

2013-11-09
Brokuły w panierce

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Marchewka z fasolką

Marchewka z fasolką

iziona#

Dodane przez:

iziona

2010-10-13
Faszerowany kabaczek

Faszerowany kabaczek

iziona#

Dodane przez:

iziona

2010-10-14
Kabaczek przystrojony bazylią i pomidorkiem.
Fajne ziemniaczki do obiadu

Fajne ziemniaczki do obiadu

malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-10-24
Ziemniaczki do obiadu

Ziemniaczki do obiadu

malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-10-27

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Brokuły w panierce

2013-11-09 20:12:30

obsmażałam tego brokuła na masełku z każdej i też wyszedł pyszny.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014