Kategorie przepisów

Brukselka z wody

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę oczyścić, umyć, zalać gorącą wodą, dodać sól i ugotować odcedzić.
Bułkę tartą lekko zrumienić, dodać masło i stopić.
Brukselkę polać tłuszczem z bułką tartą.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 3547
Ile porcji: 10
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Brukselka z wody
Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2008-10-21

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Surówka  z białej kapusty

Surówka z białej kapusty

lena#

Dodane przez:

lena

2008-10-25
Kapusta czerwona - gotowana

Kapusta czerwona - gotowana

lena#

Dodane przez:

lena

2008-10-26
Kalafior w sosie śmietanowym

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Brukselka z wody

2010-02-26 15:45:13

Apetycznie to wygląda.

2008-10-26 00:22:40

uwielbiam brukselkę! Ja dodatkowo brukselke jeszcze przysmażam - bardzo delikarnie, a na koniec dodaje do przysmażonej bukłi tatrej i wszystko razem mieszam, jest pycha ... polecam!

2008-10-21 20:39:07

U mnie w domu nikt brukselki nie chce jeść,a szkoda bo wygląda apetycznie:)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014