Kategorie przepisów

Buraczki całe - konserwowe

Składniki

Sposób przyrządzenia

Buraczki myjemy, gotujemy, studzimy i obieramy ze skórki. Wodę z przyprawami gotujemy ok. 15 min po czym wlewamy ocet. Gorącą zalewą zalewamy buraczki w słoikach i od razu zakręcamy. Pasteryzujemy 15 min.

Ocena przepisu: 5 (1 gł.)
Wyświetlenia: 4849
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Buraczki całe - konserwowe
aseret#

Dodane przez:

aseret

2010-01-19
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Papryka Konserwowa

Papryka Konserwowa

robbo#

Dodane przez:

robbo

2009-09-18
Ogórki po żydowsku

Ogórki po żydowsku

robbo#

Dodane przez:

robbo

2010-07-29
Fasolka do zamrożenia

Fasolka do zamrożenia

kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2009-09-17
Ogórki z chili

Ogórki z chili

zuczek21#

Dodane przez:

zuczek21

2009-09-19

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Buraczki całe - konserwowe

2011-12-29 22:16:02

Mój błąd, nie zauważyłam. Potrzeba kilogram średniej wielkości buraczków.

2011-12-22 11:34:48

A gdzie w składnikach buraki?:)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014