Kategorie przepisów

Przepis na Chrzan domowy z jajkiem

Składniki

Chrzan domowy z jajkiem - jak zrobić

Ocet zagotować z cukrem i odstawić, jaja ugotować na twardo. Chrzan zetrzeć, posolić i zalać cukrem z octem. Białka jaj drobno siekamy a żółtka ucieramy z masłem. Masę mieszamy razem z chrzanem, majonezem i białkami.
Ocena przepisu: 5 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1711
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 40min.
Czas przygotowania: 40 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Czerwony sos

Czerwony sos

bernika

Dodane przez:

bernika

2011-03-14
Sos a'la duński

Sos a'la duński

bernika

Dodane przez:

bernika

2011-03-15
Guacamole

Guacamole

bernika

Dodane przez:

bernika

2011-03-15
Salsa pomidorowa

Salsa pomidorowa

bernika

Dodane przez:

bernika

2011-03-15

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Chrzan domowy z jajkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2015