Kategorie przepisów

Chrzan z jajkiem

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jaja ugotować na twardo, obrać i posiekać. Korzeń chrzanu umyć, oskrobać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Wymieszać ze śmietaną oraz jajkiem i doprawić do smaku.
Ocena przepisu: 2 (2 gł.)
Wyświetlenia: 3895
Ile porcji: 8
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Babka marmurkowa

Babka marmurkowa

oliwka#

Dodane przez:

oliwka

2009-06-15
Jajka faszerowane na ostro

Jajka faszerowane na ostro

kasandra6#

Dodane przez:

kasandra6

2009-03-30
Jajka faszerowane

Jajka faszerowane

ptychu#

Dodane przez:

ptychu

2009-04-01
Zakwas na żurek

Zakwas na żurek

ptychu#

Dodane przez:

ptychu

2009-04-01

Komentarze

Do przepisu na: Chrzan z jajkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014