Kategorie przepisów

Ciasteczka chińskie

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z mąki, cukru i masła wyrobić ciasto, dodać olejek i posiekane migdały lub orzechy. Formować z ciasta drobne kulki, ułożyć na wysmarowanej tłuszczem blasze. Piec na złoty kolor w średnio nagrzanym piekarniku.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 470
Ile porcji: 80
Łączny czas przyrzadzenia: 20min.
Czas przygotowania: 10 min.
Czas pieczenia: 10 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Ciasteczka angielskie

Ciasteczka angielskie

Karolina_86_#

Dodane przez:

Karolina_86_

2012-05-31
Kruche paluszki

Kruche paluszki

Karolina_86_#

Dodane przez:

Karolina_86_

2012-05-31
Ciasteczka z lukrem

Ciasteczka z lukrem

malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-10-18
Amoniaczki

Amoniaczki

malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-10-18

Komentarze

Do przepisu na: Ciasteczka chińskie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014