Kategorie przepisów

Ciastka smalcówki

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mąkę wysiekać ze smalcem, dodać jaja. Drożdże rozpuścić w śmietanie i zarobić z mąką. Zawijać z marmoladą. Po upieczeniu oprószyć cukrem pudrem.
Ocena przepisu: 3 (5 gł.)
Wyświetlenia: 3775
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Rogaliki

Rogaliki

jstock#

Dodane przez:

jstock

2009-02-18
Oponki

Oponki

jstock#

Dodane przez:

jstock

2009-03-04
Ciastka Francuskie

Ciastka Francuskie

madzik323#

Dodane przez:

madzik323

2009-02-18
Faworki (chruściki)

Faworki (chruściki)

angelika#

Dodane przez:

angelika

2009-07-04
faworki

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Ciastka smalcówki

!maria#

!maria

2011-04-02 01:37:00

ciastka super ja tez takie robie
!yo#

!yo

2009-07-14 19:04:15

to ciastko jest super :) moja koleżanka Ilona to nie może bez niego żyć

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014