Kategorie przepisów

Ciasto Do Ryby

Składniki

Sposób przyrządzenia

Żółtko, mąkę, piwo i olej utrzeć mikserem, dodać sól, ubitą na sztywno pianę z białka, delikatnie wymieszać. W takim cieście smażyć kawałki ryby.
Ocena przepisu: 5 (4 gł.)
Wyświetlenia: 1906
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 10min.
Czas przygotowania: 10 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Ciasto Do Ryby
eureka#

Dodane przez:

eureka

2010-11-08

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Placki Ireny

Placki Ireny

milata#

Dodane przez:

milata

2010-11-09
Domowy smalec

Domowy smalec

mala_mi33#

Dodane przez:

mala_mi33

2010-11-10
Szynka w galarecie

Szynka w galarecie

mala_mi33#

Dodane przez:

mala_mi33

2011-02-25
szynka w galarecie z jajeczkiem...to moja propozycja:)
Placek ziemniaczany

Placek ziemniaczany

topmoni#

Dodane przez:

topmoni

2012-05-31

Komentarze

Do przepisu na: Ciasto Do Ryby

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014