Kategorie przepisów

Ciasto KRÓWKA

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wyłożyć spód blachy herbatnikami. Ugotować 2 budynie w 0, 5 l mleka. Do gorącego budyniu wsypać 1 galaretkę i ostudzić. Utrzeć margarynę i dodać masę budyniową. Wyłożyć na herbatniki. Wyłożyć 2 warstwę herbatników. Rozsmarować na niej mleko kandyzowane. Przykryć 3 warstwa herbatników. Ubić śmietanę i dodać tężącą galaretkę rozpuszczoną w ½ szklanki wody. Posmarować nią warstwę herbatników. Wierzch udekorować polewą.
Ocena przepisu: 3 (8 gł.)
Wyświetlenia: 7931
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Ciasto KRÓWKA
Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2010-01-26
Ciasto KRÓWKA
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Ciasto z makiem

Ciasto z makiem

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2010-01-23
Ciasto z makiem
Rolada z  czekoladą

Rolada z czekoladą

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2010-05-20
Ciasto piaskowe Justyny

Ciasto piaskowe Justyny

anullka7#

Dodane przez:

anullka7

2009-11-17
ciasto piaskowe Justyny

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Ciasto KRÓWKA

2010-03-01 11:19:44

Musi być pyszne!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014