Kategorie przepisów

Ciasto na drożdżowe na pierogi

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mąkę wymieszać z pokruszonymi drożdżami i powoli do tego dolewamy mleko zmieszane z wodą, by powstała zwarta masa. Dodać oliwę (lub olej roślinny) i zgnieść gładkie ciasto, posypać mąka i odstawić w ciepłe miejsce by wyrosło.
Ocena przepisu: 4 (3 gł.)
Wyświetlenia: 4796
Ile porcji: 1
Łączny czas przyrzadzenia: 10min.
Czas przygotowania: 10 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pierogi z serem

Pierogi z serem

lena#

Dodane przez:

lena

2009-03-21
Pierogi z mięsem

Pierogi z mięsem

lena#

Dodane przez:

lena

2009-06-16
Pierogi z pieczarkami

Pierogi z pieczarkami

lena#

Dodane przez:

lena

2009-07-12
Pierogi z kapustą i pieczarkami

Pierogi z kapustą i pieczarkami

lena#

Dodane przez:

lena

2009-05-18

Komentarze

Do przepisu na: Ciasto na drożdżowe na pierogi

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014