Kategorie przepisów

Ciasto skandynawskie

Opis

Przepis dostałam od teściowej mojej córki.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wymieszać sypkie produkty ze sobą, oprócz cukru. Marchewkę oprószyć cukrem, dodać do suchych produktów. Dodać rodzynki, resztę cukru, olej, rozmącone jajka. Wszystko dokładnie wymieszać, wlać do tortownicy. Piec około godziny. Jeszcze ciepłe ciasto można polukrować, posypać rodzynkami.
Ocena przepisu: 4 (2 gł.)
Wyświetlenia: 1197
Ile porcji: 8
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 15min.
Czas przygotowania: 75 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Babeczki marchewkowe

Babeczki marchewkowe

Marmolada#

Dodane przez:

Marmolada

2009-12-02
Pleśniak

Pleśniak

becia4#

Dodane przez:

becia4

2009-12-02
Łaciate Muffinki

Łaciate Muffinki

Dziwnograj#

Dodane przez:

Dziwnograj

2009-12-03

Komentarze

Do przepisu na: Ciasto skandynawskie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014