Kategorie przepisów

Ciasto szpinakowe

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wysypać mąkę na stolnicę, na środek dać szpinak i siekać wszystko nożem, siekać tak długo aż szpinak będzie bardzo dobrze posiekany, zrobić dołek na środku i wbić jajka, wyrobić i zostawić przykryte na 30 minut. To zostawienie ciasta przykrytego jest obowiązkowe w ten sposób ułatwimy sobie wałkowanie, bo ciasto jest bardziej elastyczne. Wałkować.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 1117
Ile porcji: 3
Łączny czas przyrzadzenia: 5min.
Czas przygotowania: 5 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Ciasto szpinakowe
aga77#

Dodane przez:

aga77

2009-11-16
Ciasto szpinakowe

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Szpinak na mleku

Szpinak na mleku

aga77#

Dodane przez:

aga77

2009-11-16
Szpinak na mleku
Szpinak po mediolańsku

Szpinak po mediolańsku

aga77#

Dodane przez:

aga77

2009-11-16
Szpinak po mediolańsku
Kanapki zawijane z chleba tostowego

Kanapki zawijane z chleba tostowego

aga77#

Dodane przez:

aga77

2009-11-16
Kanapki zawijane z chleba tostowego
Tortellini masło i szałwia

Tortellini masło i szałwia

aga77#

Dodane przez:

aga77

2009-11-16
Tortellini masło i szałwia

Komentarze

Do przepisu na: Ciasto szpinakowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014