Kategorie przepisów

Czeskie knedle

Składniki

Sposób przyrządzenia

Czerstwe bułeczki kroimy w kostkę i podsmażamy na tłuszczu i studzimy. Z mąki, wody i jaja robimy ciasto, dodajemy bułki i zagniatamy. Zostawiamy na godzinę. Formujemy wałek i gotujemy go we wrzącej wodzie 20 minut. Ugotowane kroimy w plastry.
Ocena przepisu: 5 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1880
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pizza

Pizza

grazka862#

Dodane przez:

grazka862

2010-10-20
Parowańce z serkiem waniliowym

Parowańce z serkiem waniliowym

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-09-06
Gałuszki

Gałuszki

mezatka#

Dodane przez:

mezatka

2010-09-08

Komentarze

Do przepisu na: Czeskie knedle

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014