Kategorie przepisów

Przepis na Dobry smalec

Składniki

Dobry smalec - jak zrobić

Smalec topimy, przestudzamy i dodajemy do niego wszystkie przyprawy. Przykrywamy i odstawiamy. Następnie podgrzewamy ponownie i przestudzamy. Przelać do słoika. Smalec będzie gotowy po upływie ok. 2-3 dni.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 1866
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Dobry smalec
GierczakI#

Dodane przez:

GierczakI

2010-01-10
Dobry smalec
Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2010-01-18
Dobry smalec
Dobry smalec
kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-01-21
Dobry smalec
aasiik#

Dodane przez:

aasiik

2010-09-11
Dobry smalec
slonko321#

Dodane przez:

slonko321

2010-11-02
Dobry smalec
milata#

Dodane przez:

milata

2010-11-30
Dobry smalec
mala4#

Dodane przez:

mala4

2011-03-05
Dobry smalec
aga-25#

Dodane przez:

aga-25

2012-04-04
Dobry smalec
milutka1609#

Dodane przez:

milutka1609

2012-08-07
>

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Cebula gotowana

Cebula gotowana

Sabinka_balbinka#

Dodane przez:

Sabinka_balbinka

2010-01-27
Cebula gotowana
Bigos po cygańsku

Bigos po cygańsku

malwina1808#

Dodane przez:

malwina1808

2010-08-09
Babka ziemniaczana

Babka ziemniaczana

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2010-01-16

Komentarze

Do przepisu na: Dobry smalec

2012-03-30 08:35:02

Pyszny można jeść zamiast masła, ale nie za dużo ;)

2009-11-13 16:10:03

Dobrze jest dodać do takiego smalczyku, kiełbasę zmieloną.

Więcej

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2015