Kategorie przepisów

Dobry lukier

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka utrzeć z cukrem pudrem dodając do smaku kwasek i cukier waniliowy. Kiedy ciasto, które robimy przestygnie, smarujemy lukrem.
Ocena przepisu: 4 (2 gł.)
Wyświetlenia: 3871
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 10min.
Czas przygotowania: 10 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Czipsy

Czipsy

#

Dodane przez:

2010-03-13
Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2008-11-01
Fasolka po bretońsku.
Placki ziemniaczane naszych babć
Dobry syrop na kaszel

Dobry syrop na kaszel

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2008-11-03
Dobry syrop na kaszel

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Dobry lukier

2010-03-01 19:22:17

Swietne......

2008-11-01 20:37:45

Zrobilam ciasto cytrynowe i polalam go tym lukrem.Bylo wspaniale,pozdr.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014