Kategorie przepisów

Dobry smalec

Składniki

Sposób przyrządzenia

Smalec topimy, przestudzamy i dodajemy do niego wszystkie przyprawy. Przykrywamy i odstawiamy. Następnie podgrzewamy ponownie i przestudzamy. Przelać do słoika. Smalec będzie gotowy po upływie ok. 2-3 dni.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 1770
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dobry smalec
GierczakI#

Dodane przez:

GierczakI

2010-01-10

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Cebula gotowana

Cebula gotowana

Sabinka_balbinka#

Dodane przez:

Sabinka_balbinka

2010-01-27
Cebula gotowana
Bigos po cygańsku

Bigos po cygańsku

malwina1808#

Dodane przez:

malwina1808

2010-08-09
Babka ziemniaczana

Babka ziemniaczana

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2010-01-16

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Dobry smalec

2012-03-30 08:35:02

Pyszny można jeść zamiast masła, ale nie za dużo ;)

2009-11-13 16:10:03

Dobrze jest dodać do takiego smalczyku, kiełbasę zmieloną.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014