Kategorie przepisów

Dorsz z piekarnika

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cząstki dorsza ułożyć w natłuszczonej brytfannie, pokryć kawałkami masła i wstawić do niezbyt gorącego piekarnika. Kiedy masło się stopi, posypać rozgniecionym czosnkiem, z pietruszką. Doprawić pieprzem i wlać osolone mleko. Pozostawić w ciepłym piekarniku na pół godziny. Podawać z ziemniakami z wody.
Ocena przepisu: 3 (8 gł.)
Wyświetlenia: 13438
Ile porcji: 3
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 5 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Dorsz po grecku

Dorsz po grecku

velle#

Dodane przez:

velle

2009-01-08
dorsz po grecku
Dorsz w sosie koperkowym

Dorsz w sosie koperkowym

cutemarta#

Dodane przez:

cutemarta

2007-11-03
Dorsz smażony

Dorsz smażony

ANECIK1980#

Dodane przez:

ANECIK1980

2008-12-26
Dorsz w cieście

Dorsz w cieście

lena#

Dodane przez:

lena

2010-07-04

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Dorsz z piekarnika

!gdynianie#

!gdynianie

2009-10-31 14:46:58

wlasnie zjedlismy! pychotka!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014