Kategorie przepisów

Duszona golonka

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wytrybowaną golonkę pokroić w kawałki, wrzucić do rondla, dodać pokrojoną cebulę, sól, posiekany czosnek. Pieprz, liść laurowy, suszone grzyby i majeranek. Podlać 2 szklankami bulionu warzywnego, dusić do miękkości. Mąkę rozrobić z wodą, żeby nie było grudek, wlać do golonki, dusić jeszcze 7 min. Smacznego.
Ocena przepisu: 5 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1823
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Duszona golonka
anullka7#

Dodane przez:

anullka7

2009-11-30
golonka duszona
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Łopatka po chińsku

Łopatka po chińsku

ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2009-12-01
Hamburgery drobiowe

Hamburgery drobiowe

GierczakI#

Dodane przez:

GierczakI

2009-12-06
hamburgery
Mielone Mamy

Mielone Mamy

Agnes0123#

Dodane przez:

Agnes0123

2009-12-08

Komentarze

Do przepisu na: Duszona golonka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014