Kategorie przepisów

Duszone serca wieprzowe

Składniki

Sposób przyrządzenia

Serca umyć obgotować 10 min, odcedzić, pokroić w kawałki, podsmażyć na oleju, wrzucić do rondla.
Cebulę zeszklić razem z marchewką, dodać sparzone i pokrojone grzyby.

Podlać wodą posolić, posypać pieprzem, dodać listek, ziele i zmiażdżony czosnek. Dusić do miękkości.
Można zaprawić łyżką maki ziemniaczanej :)
Smacznego.
Ocena przepisu: 4 (5 gł.)
Wyświetlenia: 10141
Ile porcji: 7
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Duszone serca wieprzowe
anullka7#

Dodane przez:

anullka7

2008-12-01
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 3 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Żeberka wieprzowe z piwem

Żeberka wieprzowe z piwem

aseret#

Dodane przez:

aseret

2009-11-10
Bitki wieprzowe w jarzynach

Bitki wieprzowe w jarzynach

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2008-12-07
Bitki wieprzowe w jarzynach.
Roladki wieprzowe z jajkiem

Roladki wieprzowe z jajkiem

jotka#

Dodane przez:

jotka

2008-12-10
Żeberka wieprzowe gotowane

Żeberka wieprzowe gotowane

gajdanka#

Dodane przez:

gajdanka

2008-12-10
Żeberka wieprzowe gotowane

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Duszone serca wieprzowe

!agata#

!agata

2012-04-28 15:02:06

głupi przepis


!muzyk#

!muzyk

2011-03-22 12:24:07

skorzystalem z przepisu, wyszlo ok.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014