Kategorie przepisów

Przepis na Dżem jagodowy

Opis

Pyszne do ciast i naleśników

Składniki

Dżem jagodowy - jak zrobić

Jagody przebieramy, płuczemy, odsączamy na sicie przesypujemy do naczynia zasypujemy cukrem i odstawiamy na 2 godziny następnie podgrzewamy i wsypujemy żel, gotujemy 2 minuty wkładamy w suche słoiczki.

Ocena przepisu: 3 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1956
Ile porcji: 1
Łączny czas przyrzadzenia: 2godz. 0min.
Czas przygotowania: 2 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Dżem jagodowy
kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2009-09-20
Dżem jagodowy
kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2009-09-20
Dżem jagodowy
Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2010-01-18
Dżem jagodowy
Dżem jagodowy
mala4#

Dodane przez:

mala4

2011-03-04
Dżem jagodowy
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2013-03-31
>
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Dżem wiśniowo - truskawkowy

Dżem wiśniowo - truskawkowy

IwonaF#

Dodane przez:

IwonaF

2009-09-24
Dżem truskawkowy

Dżem truskawkowy

IwonaF#

Dodane przez:

IwonaF

2009-09-24
Nutella węgierkowa

Nutella węgierkowa

koza#

Dodane przez:

koza

2009-10-31
Dżem jabłkowy ze śliwkami

Komentarze

Do przepisu na: Dżem jagodowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2015