Kategorie przepisów

Esmeralda

Składniki

biszkopt

krem

krem 2

  • masa krówkowa Bakalland 1 puszka

pozostałe

Sposób przyrządzenia

Biszkopt:
Z podanych składników wykonać biszkopt.

Krem:
1,5 szkl mleka zagotować z cukrem a w 0,5 szkl mleka rozpuścić budyń, mąkę i żółtka. Kiedy mleko będzie kipiało wlać rozpuszczony budyń i dobrze wymieszać. Kiedy wystygnie połączyć z utartym na puch masłem.

Bita śmietana:
Kremówkę ubić z dodatkiem cukru pudru i śmietan fixu.

KOLEJNOŚĆ:
biszkopt
1/2 kremu
herbatniki
masa krówkowa
herbatniki
1/2 kremu
herbatniki
bita śmietana
wiórki czekoladowe
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 370
Ile porcji: 16
Łączny czas przyrzadzenia: 2godz. 0min.
Czas przygotowania: 2 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Rolada z kremem orzechowym

Rolada z kremem orzechowym

edwarda76#

Dodane przez:

edwarda76

2013-08-31
Ciasto biszkoptowe ze śliwkami

Ciasto biszkoptowe ze śliwkami

ONY_na_kare#

Dodane przez:

ONY_na_kare

2013-09-23
Biszkoptowe ze śliwkami
Ciasto z powidłami i kremem z ajerkoniakiem

Ciasto z powidłami i kremem z ajerkoniakiem

paulina2157#

Dodane przez:

paulina2157

2013-09-24
Ciasto z kremem z ajerkoniakiem i powidłami
Biszkopt idealny

Biszkopt idealny

Karolina_86_#

Dodane przez:

Karolina_86_

2013-09-25
Biszkopt idealny

Komentarze

Do przepisu na: Esmeralda

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014