Kategorie przepisów

Farsz do gołąbków

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż ugotować w osolonej wodzie do miękkości.
miso mielone wrzucić do misy i ugotowany ryż wymieszać.Cebulę pokroić w bardzo drobną kostkę i dodać do farszu,następnie przyprawić wszystkimi składnikami z przepisu a na koniec dodać jajko i wszystko razem wymieszać tak aby było połączone do jednolitej konsystencji.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 4618
Ile porcji: 1
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Farsz do gołąbków
GierczakI#

Dodane przez:

GierczakI

2009-12-15
farsz do gołąbków

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pasta z makreli

Pasta z makreli

gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2009-12-31
Farsz do uszek i pierogów

Farsz do uszek i pierogów

GierczakI#

Dodane przez:

GierczakI

2009-12-27
farsz na pierogi i uszka
Twarożek z rzodkiewką

Twarożek z rzodkiewką

gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-01-18
Pasta z jajek

Pasta z jajek

alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2009-12-31

Komentarze

Do przepisu na: Farsz do gołąbków

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014