Kategorie przepisów

Farsz do jajek faszerowanych

Składniki

Sposób przyrządzenia

Na maśle podsmażyć drobno pokrojoną cebulę i pieczarki. Bułkę czerstwą namoczyć w mleku, odcisnąć. Jajka ugotowane na twardo przeciąć w raz ze skorupką nożem z ząbkami. Wyjąć żółtka. Podsmażone składniki wymieszać z odciśniętą bułką, żółtkami oraz natką pietruszki, szczypiorkiem oraz przyprawami.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 2167
Ile porcji: 6
Łączny czas przyrzadzenia: 40min.
Czas przygotowania: 40 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Farsz do jajek faszerowanych
eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-06-07
farsz do jajek
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pasta rybna na kanapki I

Pasta rybna na kanapki I

aasiik#

Dodane przez:

aasiik

2010-06-14
Serek śmieszek

Serek śmieszek

anulkadh#

Dodane przez:

anulkadh

2010-07-14
Hummus

Hummus

Samirka#

Dodane przez:

Samirka

2010-07-01
Hummus z migdałami i jogurtem

Komentarze

Do przepisu na: Farsz do jajek faszerowanych

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014