Kategorie przepisów

Farsz do kurczaka faszerowanego

Składniki

Sposób przyrządzenia

Korpus z resztkami mięsa gotujemy w wywarze warzywnym do miękkości. Obieramy mięso z kości, dodajemy namoczoną wcześniej bułkę w mleku i mielimy przez maszynkę. Dodajemy jajko surowe i przyprawy oraz dużą ilość natki pietruszki drobno pokrojonej. Wyrabiamy, możemy też dodać usmażone wcześniej pieczarki.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 2748
Ile porcji: 1
Łączny czas przyrzadzenia: 40min.
Czas przygotowania: 40 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Farsz do kurczaka faszerowanego
eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-06-04
Farsz do kurczaka faszerowanego
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 3 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kurczak faszerowany

Kurczak faszerowany

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-06-04
Kurczak faszerowany
Drobiowe szaszłyki

Drobiowe szaszłyki

aasiik#

Dodane przez:

aasiik

2011-12-09
Udka z morelą

Udka z morelą

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-06-05
udko z morelą w przekroju
Udka ze śliwką

Udka ze śliwką

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-06-05

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Farsz do kurczaka faszerowanego

2011-02-13 16:15:00

och przypomniał mi się nadziewany kurczak mojej babci! Też tam było dużo pietruszki, tylko robiła to z surowego mięska :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014