Kategorie przepisów

Farsz do nadziewania kaczki

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wątróbkę poddusić, bułki odcisnąć z mleka i razem z wątróbką przecisnąć przez maszynkę do mięsa.

Żółtka i masło utrzeć - dodać do farszu.
Wszystkie składniki dokładanie wymieszać, doprawić i nadziewać:)
Ocena przepisu: 4 (4 gł.)
Wyświetlenia: 7259
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Bułka drożdżowa

Bułka drożdżowa

mrozluk#

Dodane przez:

mrozluk

2008-12-31
Boczek rolowany pieczony

Boczek rolowany pieczony

magdam164#

Dodane przez:

magdam164

2009-01-05
Rzeżucha do kanapek

Rzeżucha do kanapek

dorota20w#

Dodane przez:

dorota20w

2009-01-07
Rzeżucha
Farsz pieczarkowy

Farsz pieczarkowy

marchewka#

Dodane przez:

marchewka

2009-01-07

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Farsz do nadziewania kaczki

!Smakosz..#

!Smakosz..

2009-12-22 18:36:16

Jak można jeść takie świństwo jak rodzynki w kaczce-ohyda!!!!!!
Zrobiłem taki farsz i kaczki nawet pies nie chciał zjeść-poważnie..

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014