Kategorie przepisów

Przepis na Fasolka

Składniki

Fasolka - jak zrobić

Fasolkę zalać wodą na 3-4 godz. Później wodę odlać, zalać świeżą i postawić do gotowania. Dodać przyprawy.

Cebulę drobno pokroić, lekko zrumienić na oleju i dodać do fasolki. Kiełbasę pokroić w większą kostkę a wędzonkę w mniejszą. Wędzonkę dodać do fasolki a kiełbasę przed dodaniem podsmażyć. Doprawić do smaku.

Gdy fasolka zacznie mięknąć doprawić koncentratem i majerankiem. Gotować do miękkości.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 192
Ile porcji: 10
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Czas gotowania: 60 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Fasolka
kuchareczka221

Dodane przez:

kuchareczka221

2017-01-31
Fasolka
>

Zobacz także:

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Fasolka

2017-02-19 11:28:25

Tak ..można sobie podjeść:)))

2017-02-07 16:01:54

Pożywne danie na solidny obiad.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017