Kategorie przepisów

Fasolka szparagowa z boczkiem

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolkę wrzucić do wrzącej wody z dodatkiem oleju, soli i łyżeczki cukru. Ugotować. Boczek pokroić w paski i zarumienić na patelni. Fasolkę odcedzić, przełożyć do salaterki, obłożyć boczkiem i polać śmietaną. Posypać posiekanym szczypiorkiem. Podawać gorące.
Ocena przepisu: 4 (1 gł.)
Wyświetlenia: 945
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Fasolka szparagowa z boczkiem
kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-01-03
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 3 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Sałatka z papryki i kuskusu
Sałatka ziemniaczana

Sałatka ziemniaczana

agabi#

Dodane przez:

agabi

2009-11-01
Mizeria inaczej

Mizeria inaczej

anullka7#

Dodane przez:

anullka7

2009-11-01
mizeria
Sałatka warzywna

Sałatka warzywna

agabi#

Dodane przez:

agabi

2009-11-03

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Fasolka szparagowa z boczkiem

2010-01-14 21:21:43

ładne zdjecie.

2010-01-03 19:26:57

Przepyszne danie,palce lizać.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014