Kategorie przepisów

Filet z kurczaka w chrupiącej panierce

Składniki

  • filet z kurczaka 2 szt
  • panierka chrupiąca do drobiu Kamis 3-4 łyżki
  • olej do smażenia

do opanierowania fileta

Sposób przyrządzenia

Filet z kurczaka delikatnie rozbić tłuczkiem, zamoczyć w mleku i obtoczyć w panierce, mocno dociskając ręką. Nie solić. Smażyć na małym ogniu, na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Smacznego. Podawać z ziemniakami i surówką.
Ocena przepisu: 3 (2 gł.)
Wyświetlenia: 5999
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 10min.
Czas przygotowania: 10 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Filet z kurczaka w chrupiącej panierce
ani2908#

Dodane przez:

ani2908

2009-03-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pieczarki nadziewane

Pieczarki nadziewane

marchewka#

Dodane przez:

marchewka

2009-03-21
Zapiekanki z resztek

Zapiekanki z resztek

marchewka#

Dodane przez:

marchewka

2009-03-22
Smażony chleb

Smażony chleb

marchewka#

Dodane przez:

marchewka

2009-03-22
Kolorowe Hot -Dogi

Kolorowe Hot -Dogi

marchewka#

Dodane przez:

marchewka

2009-03-25

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Filet z kurczaka w chrupiącej panierce

2010-02-27 21:44:07

Co to za zdjęcie?!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014