Kategorie przepisów

Golonka gotowana

Składniki

Sposób przyrządzenia

Golonkę dokładnie opalić, oskrobać, dokładnie opłukać. Zalać wrzącą wodą i gotować powoli do miękkości.

Gdy mięso jest prawie miękkie, włożyć oczyszczone, opłukane warzywa i dogotować.

Mięso odcedzić, ułożyć w całości na ogrzanym półmisku.
Podawać bardzo gorące.
Ocena przepisu: 3 (7 gł.)
Wyświetlenia: 11105
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Golonka gotowana
Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2008-12-01
Golonka gotowana

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kiełbaska na patelni

Kiełbaska na patelni

Justine#

Dodane przez:

Justine

2008-11-08
Tani pasztet z wołowiny

Tani pasztet z wołowiny

aseret#

Dodane przez:

aseret

2010-12-30
Gulasz drobiowy z warzywami
Klopsy

Klopsy

Lusia_24#

Dodane przez:

Lusia_24

2013-11-22
Klopsy

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Golonka gotowana

!antos#

!antos

2011-02-01 20:09:49

wychodzi super

2009-05-08 20:07:37

Z piwem golonka, to jest to.

2008-12-02 20:01:09

A gdyby dodał do gotowania troszkę piwa a potem podpiekł ?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014