Kategorie przepisów

Golonka z grila

Składniki

marynata

Sposób przyrządzenia

Cebulę obrać, zrumienić na smalcu i z przekrojonym na połówki czosnkiem oraz przyprawami włożyć do posolonego wrzątku. Dołożyć golonkę i gotować godzinę. Wyjąć, przestudzić i zrobić nacięcia na skórze. Składniki marynaty rozdrobnić, dokładnie wymieszać i nasmarować mięso. Golonki ponabijać na rożen i piec 90-100 minut na grillu elektrycznym lub ogrodowym, co jakiś czas smarując resztą marynaty. Serwować z ciemnym pieczywem i chrzanem lub musztardą.
Ocena przepisu: 5 (1 gł.)
Wyświetlenia: 6770
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Mielone delikatne

Mielone delikatne

kasandra6#

Dodane przez:

kasandra6

2009-07-08
Lazania

Lazania

kasandra6#

Dodane przez:

kasandra6

2009-05-04
Wyrób płatów do lazanii
Pulpety w sosie pomidorowym

Pulpety w sosie pomidorowym

kasandra6#

Dodane przez:

kasandra6

2009-03-31
Chrupiące klopsiki

Chrupiące klopsiki

ptychu#

Dodane przez:

ptychu

2009-04-01

Komentarze

Do przepisu na: Golonka z grila

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014