Kategorie przepisów

Golonka z indyka

Składniki

  • golonki z indyka 6 sztuk
  • przyprawa do drobiu
  • czosnek w kostkach 1 sztuka
  • sól
  • pieprz
  • grill pikantny

Sposób przyrządzenia

Golonki dobrze czyścimy, suszymy, obsypujemy przyprawami, wkładamy w torebkę do pieczenia i wstawiamy na 24 h do lodówki.

Następnie pieczemy 60 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni (z termoobiegiem). Golonki są baaaardzo syte :)
Goloneczki zawsze podaję z duszonymi pieczarkami - można je znaleźć wśród moich przepisów.
Ocena przepisu: 3 (9 gł.)
Wyświetlenia: 12479
Ile porcji: 6
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Golonka z indyka
ANECIK1980#

Dodane przez:

ANECIK1980

2008-12-01
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 9 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kurczaki czosnkowe

Kurczaki czosnkowe

ANECIK1980#

Dodane przez:

ANECIK1980

2008-12-01
Kurczak nadziewany serem

Kurczak nadziewany serem

vilyte#

Dodane przez:

vilyte

2008-12-15

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Golonka z indyka

2009-08-28 00:19:04

w niedzielę wypróbuję ten przepis-jak będzie smaczny to napiszę

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014