73295 przepisów
na stronie

Kategorie przepisów

Przepis na Gulasz z czarną fasolką

Składniki

Gulasz z czarną fasolką - jak zrobić

Fasolkę namoczyć na noc w zimnej wodzie, na drugi dzień zmienić wodę i ugotować.

Cebulę pokroić i podsmażyć na maśle. Dodać pokrojoną paprykę i wymieszać. Dodać fasolkę wymieszać. Wlać przecier oraz bulion i zagotować.

Kiełbaskę pokroić w kostkę. Podgardle pokroić w kostkę. Kiełbasę i podgardle podsmażyć. Wędliny dodać do fasolki. Gotować 5 minut. Doprawić do smaku.

Natkę posiekać. Natkę wsypać do fasolki i wymieszać, przelać do talerzy.
Ocena przepisu: 5 (2 gł.)
Wyświetlenia: 4351
Ile porcji: 5
Łączny czas przyrzadzenia: 50min.
Czas przygotowania: 50 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Gulasz z czarną fasolką
paulina2157

Dodane przez:

paulina2157

2014-10-31
Gulasz z czarną fasolką
>

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Zupa z fasolką

Zupa z fasolką

kuchareczka221

Dodane przez:

kuchareczka221

2015-04-09
Gęsta zupa z fasolką

Gęsta zupa z fasolką

kuchareczka221

Dodane przez:

kuchareczka221

2016-07-22
Gęsta zupa z fasolką
Zupa fasolowa na maśle

Zupa fasolowa na maśle

kuchareczka221

Dodane przez:

kuchareczka221

2016-08-30
Zupa fasolowa na maśle

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Gulasz z czarną fasolką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017