Kategorie przepisów

Gulasz Csango

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso pokroić na kawałki, zrumienić cebulę pokrojoną w plasterki, posolić, posypać łyżeczką papryki, kminkiem. Dodać mięso i dusić. W razie czego dolać wody. Gdy mięso będzie miękkie włożyć odciśniętą kapustę i dolać pół szklanki wody. Dodać ugotowany ryż i śmietanę. Wymieszać. Podawać w salaterce, ozdobione kawałkami zielonej papryki.
Ocena przepisu: 4 (6 gł.)
Wyświetlenia: 4747
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 4 osób, dodaj i Ty

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Leczo

Leczo

ANECIK1980#

Dodane przez:

ANECIK1980

2008-08-06
Leczo

Leczo

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2008-08-29
Zapiekanka z brokułami

Zapiekanka z brokułami

bpie#

Dodane przez:

bpie

2010-05-07

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz Csango

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014