Kategorie przepisów

Gulasz z serc drobiowych

Składniki

Sposób przyrządzenia

Serca oczyścić z żyłek, umyć.
Pieczarki oczyścić, pokroić w plastry.
Cebulę obrać, pokroić w krążki.
Na patelni rozgrzać łyżkę oleju i przesmażyć serca. Dodać pieczarki i cebulę, smażyć razem, aż cebula się lekko zrumieni.
Oprószyć solą i pieprzem, wlać bulion.
Dusić do miękkości.
Wlać śmietanę.
Posypać koperkiem.
Ocena przepisu: 4 (11 gł.)
Wyświetlenia: 27889
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 15min.
Czas przygotowania: 75 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Wątróbka z jabłkami

Wątróbka z jabłkami

aseret#

Dodane przez:

aseret

2009-09-22
Mielone z groszkiem

Mielone z groszkiem

kasandra6#

Dodane przez:

kasandra6

2009-03-30
Kurczaczek

Kurczaczek

kasandra6#

Dodane przez:

kasandra6

2009-03-31
Mielone delikatne

Mielone delikatne

kasandra6#

Dodane przez:

kasandra6

2009-07-08

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz z serc drobiowych

!mleko#

!mleko

2011-07-26 19:00:52

na ile to jest osób ?!?!
!maestro#

!maestro

2011-02-07 18:48:25

gulasz dobry dla początkujących bez wymyślnych składników, całkiem dobry
!ja#

!ja

2010-07-17 10:32:03

bardzo pyszny. smakował całej rodzinie. polecam

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014