Kategorie przepisów

Hauskyjza

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ser pokruszyć i posypać sodą oczyszczoną i odstawić na kilka dni aż stanie się marglowaty tzn. Taki rozpływający (ser będzie wydzielał zapach typowy dla tego rodzaju sera czyli będzie troszkę śmierdziało). Następnie wbić 2 jajka, dodać kminek oraz sól wymieszać i smażyć na małym ogniu do uzyskania jednolitej masy, przelać do miski i zostawić do zastygnięcia.
Ocena przepisu: 2 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1549
Ile porcji: 8
Łączny czas przyrzadzenia: 5dni
Czas przygotowania: 5 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Grzybek na słodko

Grzybek na słodko

iziona#

Dodane przez:

iziona

2010-10-30
Omlet z wędliną

Omlet z wędliną

iziona#

Dodane przez:

iziona

2010-10-30
Jajko smażone

Jajko smażone

iziona#

Dodane przez:

iziona

2010-10-31
Pomysł na obiad II

Pomysł na obiad II

malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-10-31

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Hauskyjza

2010-10-30 20:58:53

no to może kiedyś się skuszę.na razie wrzucam go do ulubionych...będzie czekał na swoją kolej... ;-)

2010-10-29 13:41:14

Smak jest naprawdę super. Ja osobiście też nie robiłam tego sera, ale go jadłam. I z opinii wiem, że zapach jest... ;)

2010-10-29 08:19:59

powiem szczerze że po przeczytaniu że będzie troszkę śmierdziało zastanawiałabym się czy to zrobić.czy smak tej potrawy wart jest takich poświęceń?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014