Kategorie przepisów

Hreczanki

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kaszę ugotować na szybko. Przekręcić przez maszynkę razem z serem, wymieszać z jajkami, doprawić do smaku sola i pieprzem. Formować małe kotleciki, obtaczać je w tartej bułce i smażyć na tłuszczu. Podawać z sosem grzybowym.
Ocena przepisu: 1 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1525
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Ryż z owocami

Ryż z owocami

beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-15
Ryż z owocami
Gołąbki tradycyjne

Gołąbki tradycyjne

agabi#

Dodane przez:

agabi

2010-11-15
Ryż na mleku

Ryż na mleku

slonko321#

Dodane przez:

slonko321

2010-11-18
Kasza kolorowa

Kasza kolorowa

slonko321#

Dodane przez:

slonko321

2010-11-17

Komentarze

Do przepisu na: Hreczanki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014