Kategorie przepisów

Jarmuż z jabłkami

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jarmuż włożyć do rondla, zalać małą ilością wrzącej osolonej wody, dodać margarynę i dusić do miękkości. Jabłka dodać do jarmużu, posypać tartą bułką, doprawić solą i cukrem, wymieszać, poddusić. Podawać posypane zieleniną.
Ocena przepisu: 2 (3 gł.)
Wyświetlenia: 2236
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kapusta kwaszona z grochem

Kapusta kwaszona z grochem

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2014-02-28
Kapusta kwaszona z grochem
Kapusta kwaszona z grzybami
Buraczki marynowane

Buraczki marynowane

kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-01-24

Komentarze

Do przepisu na: Jarmuż z jabłkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014